top

.

Hjemmestudie

Et hjemmestudie i fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel™ er til deg, som trinn for trinn vil trene deg opp til en aktiv fødsel, hvor ditt eget konsentrerte arbeide står i fokus i stedet for smerte og panikk.

Fokus er 100% på handlingsorienterte og forståelige fødeteknikker, en unik viten, du ikke kan lese deg til i bøkene eller lære noe annet sted. Resultatet er, at du kan oppnå en fødsel, hvor du er med og styrer kroppen din istedenfor at den styrer deg – også når riene er på sitt mest intense, fordi du husker fra treningen hva du skal gjøre med kroppen – hvis hodet ikke henger med. 

Du kan øve hjemme i din egen stue, når du sitter med den ettertraktede øvingsboken, treningslydfilene og undervisningsvideoene, som instruerer deg grundig i hvordan du skal gå fram. Inkludert er fri rådgivning fram til terminen din.Din fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel under Covid-19 - Vi tilbyr både kurs med fysisk oppmøte og kurs som livestreames

Vi er her for deg. Alle kurs avvikles som planlagt, men med alle nødvendige endringer.

Du kan melde deg på et kurs med fysisk oppmøte, hvor vi sørger for å overholde alle retningslinjer, så du trygt kan delta i undervisningen hos oss.

Når du booker en plass vil noen kurs være markert ‘live-streamet’. På de kursene undervises du via et virtuelt kurslokale, hvor du akkurat som på kurset, kan se underviseren din og medkursistene, du kan stille spørsmål og delta aktivt i undervisningen, mens den foregår.

På den måten er det for første gang mulig å ta et live online Smertefri Fødsel-kurs i hele Norge - eller verden, om du befinner deg utenfor Norge.

Du kan derfor velge, om du ønsker fysisk fremmøte eller bli undervist live online - det som passer deg best.

SLIK GJØR DU & SLIK FOREGÅR UNDERVISNINGEN DIN:

  1. Du booker plass på det kurset som passer til både terminen og kalenderen din.

  2. Du får tilsendt hele kursmaterialet og skal øve før vi ses, hvis det er en bootcamp du deltar i. Til grunnkurset trenger du ikke forberede deg før kurset starter.

  3. Hvis du er meldt på et online kurs, får du tilsendt en lenke til det virtuelle kurslokalet kort før oppstart, og i tillegg en lenke til en lukket FB-gruppe, hvor du møtes og holder kontakt med de øvrige kursdeltagere.

  4. På Grunnkursene med fysisk oppmøte møtes vi i kurslokalene våre på modul 1, 2 og 4. Modul 3 med partnerne kan bli livestreamet, avhengig av retningslinjene videre.

Hva sier kursdeltakerne?