top

.

Grunnkurs

Som noe helt nytt i Norge kan du nå ta det populære, danske fødselsforberedelseskurset 'SMERTEFRI FØDSEL - grunnkurs'. Dine kursledere er jordmødrene Ragna Larsen og Grethe Teigen, Mamastork.

Et grunnkurs i Smertefri Fødsel™ passer for deg som trinnvis ønsker å bli trent til en aktiv fødsel med ditt eget konsentrerte arbeid i fokus i stedet for smerte og panikk. Du lærer den mest effektive smerte- og panikkhåndteringen - nøye utviklet ut ifra den nyeste kunnskapen om smerteforskning. Du kommer utelukkende til å få handlingsfokuserte og helt konkrete fødeteknikker og en helt unik kunnskap, som du ikke kan lese i bøkene eller få innsikt i noe annet sted. Resultatet er at du kan få en fødsel, der du er med og kontrollerer smertesignalet i stedet for at det kontrollerer deg.

Vi møtes fire ganger à to timer. Grunnkurset veksler mellom praktisk øvelser, teori og mentaltrening. Det inkluderer det utførlige og ettertraktede øvelsesprogram i tilleg til undervisningsvideoer & lydfiler, som sikrer at du enkelt kan øve videre hjemme. I tillegg er vi tilgjengelige for individuell rådgivning helt frem til termin.

På modul 3 er din partner/fødselshjelper invitert med. Har du flere fødselshjelpere, er alle velkomne tredje gangen. 

Vi anbefaler, at siste modul ligger minimum 2 uker før termin. Mange velger likevel  å delta på et kurs, hvor siste modul ligger flere måneder før termin, det er helt opp til deg og  ditt temperament.

Forvent en uhøytidelig, direkte og seriøs tilgang på undervisningen, hvor det legges vekt på, hva du selv stiller opp med etter som fødselen går fremover. Du vil gå fra kurset klar og motivert til fødselen med pågangsmot når riene melder seg. Og du vil ha et uvurderlig fundament av viten om påvirkning av kropp, hjerne og nervesystem, som du selv tar i bruk under fødselen.Hva sier kursdeltakerne?